Πληροφορίες

 

Πρόγραμμα εκδρομής για Σαρία – Βρουκούντα – Τρίστομο

Με το πλοίο μας ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΝΩΛΗΣ μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλες τις παραλίες του νησιού μας για αξέχαστες διακοπές, και πολύ φιλικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμά μας είναι καθημερινό με αναχωρήσεις στις 10:15 και επιστροφή στις 18:00. Και αν περνάμε καλά παρατείνουμε και το ωράριο επιστροφής.

Ταξιδεύοντας για Σαρία ή Βρουκούντα Τρίστομο το πλοίο μας θα κάνει στάση μετά από 25 λεπτά ταξίδι για επίσκεψη και είσοδο του σκάφους μέσα στη σπηλιά με τα φανταχτερά χρώματα, το δροσερό της περιβάλλον και τους υδάτινους σταλακτίτες της.

Θα παραμείνουμε εκεί για λίγα λεπτά για ένα δροσιστικό κολύμπι. Στη συνέχεια όταν φτάσουμε στα Παλάτια Σαρίας θα γίνει ξενάγηση (περπάτημα) στη γύρω περιοχή για να απολαύσουμε το τοπίο και τα αξιοθέατα (το χωριό ’ργος, το μικρό και δροσερό φαράγγι, τα Συριακά κτίσματα των πειρατών και τα βυζαντινά κτίσματα της εκκλησίας Αγίας Σοφίας).

Επιστροφή στην παραλία για μπάνιο, ξεκούραση, και φαγητό στη παραλία «για όσους επιθυμούν».

Στις 16:00 το πλοίο μας θα σας μεταφέρει σε μια άλλη κοντινή παραλία πέντε λεπτών ταξίδι «Στην Αλιμούντα»· εκεί θα συνεχίσουμε το μπάνιο μέχρι και την ώρα που θα  ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας.

Το κλείσιμο της εκδρομής γίνεται με το πέρασμα του σκάφους ανάμεσα από δυο μικρά νησάκια τα οποία μπορείς να τα απολαύσεις γύρω-γύρω βγάζοντας τις τελευταίες φωτογραφίες σου και απολαμβάνοντας το μεγαλείο του Καρπάθικου πελάγους. Η εκδρομή μας στη Βρουκούντα περιλαμβάνει ξενάγηση στο φυσικό σπήλαιο του Αγίου Ιωάννου με τους νεροσταλακτίτες, στους προχριστιανικούς τάφους και στη συνέχεια επίσκεψη στη φυσική πισίνα της περιοχής για μπάνιο ανάμεσα στο άγριο τοπίο που την περιζώνει.

Στην επιστροφή μας από Βρουκούντα το πλοίο μας θα επισκεφτεί την περιοχή του Τριστόμου με το φυσικό και εντυπωσιακό του λιμάνι με παραμονή μιας ώρας περίπου. Κατά την επιστροφή μας προς Διαφάνι θα απολαύσετε το δωρεάν ούζο που θα σας προσφέρουμε.

Σημείωση: Γίνεται ξενάγιση σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Σαρίας και της Βρουκούντας μέσα από μια ευχάριστη πεζοπορία.

Καλό ταξίδι

Καλές διακοπές

 

Σχολιάστε